Meiltä saat
kaikki painopalvelut
sujuvasti ja ammattitaidolla

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita painotuotteita ja asiantuntevaa palvelua. Opastamme painotuotteen suunnittelussa ja kustannustehokkaan toteutustavan valinnassa. Huomioimme myös ympäristöasiat. Paperin ja kartongin valinta on ensiarvoisen tärkeä osa painotuotteen suunnittelua. Toimitamme paperimallit asiakkaiden toivomusten mukaisesti.

Meiltä painotyöt on mahdollista saada nopeallakin aikataululla, Tampereen alueella jopa saman päivän aikana ja muualle Suomeen seuraavaksi päiväksi. Toimitukset maailmalle myös meiltä rutiinilla!

Otamme vastaan myös viimeistelemättömiä aineistoja ja tuotamme niistä tarpeiden mukaiset painotuotteet. Kun sinulla on tarve ja idea, meiltä saat täyden palvelun!

Markkinointituotteet

Kun markkinoit yritystäsi, tuotettasi tai tapahtumaasi, varmista, että annat hyvän vaikutelman. Tilaa meiltä näyttävät esitteet, roll-upit ja ruokalistat sekä asiakaslehdet, kotelot ja tarrat.

Toimistotuotteet

Valmistamme ammattitaidolla kaikki toimistossa tarvittavat painotuotteet, kuten ID-kortit, kirjekuoret, käyntikortit ja lomakkeet. Voit valita laajasta valikoimastamme juuri tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Tapahtumatuotteet

Luo tapahtumaan yhtenäinen ilme tilaamalla meiltä koko painotuotepaketti. Meiltä saat esimerkiksi kutsukortit, ruokalistat ja pöytäkolmiot juhliin tai flyerit, pääsyliput ja kaulapassit festivaaleille.

Julkaisut

Toteutamme kaikenlaiset julkaisut historiikeista ja vuosikertomuksista käyttöoppaisiin. Valitse sinulle sopiva vaihtoehto: lehti paperi- tai kartonkikansin, liimasidottu kartonkikantinen kirja tai neulottu kovakantinen teos. Halutessasi saat meiltä muun muassa taitto- ja postituspalveluita.

Palvelut

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa asiakkaita tarpeen mukaan, aina aineiston lähettämisestä ja painomateriaalin valitsemisesta alkaen. Monipuoliset prepress- ja postpress-palvelumme helpottavat asiakkaan työtä ja varmistavat, että lopputulos on onnistunut.