Ensiluokkaista palvelua ja uusinta painotekniikkaa

Tamperelainen Eräsalon Kirjapaino tarjoaa korkeatasoisia painopalveluita. Meillä on käytössämme sekä offset- että digipaino, ja painokoneemme ovat alan uusinta tekniikkaa. Teemme myös suurkuvatulosteita esimerkiksi messumateriaaleja varten.

Olemme sitoutuneet vastuulliseen ympäristösuojeluun, ja meillä on valmiudet ISO 14000 -ympäristöjärjestelmän edellyttämään toimintaan. Huomioimme ympäristöasiat muun muassa kouluttamalla henkilökuntaamme, toimittamalla jätteet asianmukaiseen jälkikäsittelyyn ja vähentämällä käytettyjen kemikaalien määrää. Käytämme liuotinvapaita painovärejä ja pesuaineita.

Yrityksellämme on pitkät perinteet, sillä Arvi Eräsalo perusti nimeään kantavan kirjapainon vuonna 1933. Eräsalon Kirjapaino siirtyi 1960-luvulla Röngän suvulle. Tällä hetkellä toimitusjohtajamme on Markku Rönkä, kolmannen polven kirjapainolainen.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Palvelun ja laadun takeena on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökuntamme. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan juuri sellaisia painotuotteita kuin he toivovat.